Son Eklenenler

BlogSeyahat Rehberi

Ankara'da Ailece Gidilecek Oteller

Ankara aile pansiyonları ile Ankara gezisi sırasında aileniz ile keyifli ve konforlu şekilde konaklayabileceğiniz mekanları bulabilirsiniz. Ankara’da çeşitli nedenlerle konaklama ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu durumda şehirde yer alan ve bütçenize uygun olan otelleri bularak hem ailenizle konaklayabilme şansını elde edebilir hem de güvenli konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz.

16 Ağustos 2023 10:04
BlogSeyahat Rehberi

Akyaka'da Gidilecek Oteller

Akyaka otelleri ile denizin ve güneşin tadını çıkarmak için en güzel mekanlardan birinde konaklayabilirsiniz. Denize sıfır oteller her şey dahil pansiyonlar ve butik oteller ile Akyaka tatilinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Otel ve pansiyonlarda sunulan hizmetlerden yararlanarak tatilde hem konforun hem de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

14 Ağustos 2023 09:56
BlogSeyahat Rehberi

Urfa'da Patlıcan Kebabı Nerede Yenir?

Urfa'da yemek yenilecek yerler oldukça Urfa kendine özgü yemekleri ile adından söz ettirmeyi başarmış bir şehirdir. Şehri ziyaret etmek isteyen kişiler şehre özgü kebapları tatmak ister. Ancak Urfa'ya özgü kebaplar tadılırken gidilecek restoranlar oldukça önemlidir. Seçilecek restoran sayesinde Urfa'ya özgü yemeklerden daha fazla tat alabilmek mümkündür.

21 Temmuz 2023 14:51
BlogSeyahat Rehberi

Mersin'de Şırdan Nerede Yenir?

Mersin en iyi şırdancı bulunabilecek illerden birisidir. Hem Mersin halkı hem de Mersin'i ziyaret eden kişiler şehirde hangi lezzetlerin tadına bakabileceğini merak ederler. Mersin gezisi sırasında şırdan yemek isteyen kişiler şehirde bulunan pek çok lezzetli restoranda şırdanın tadına bakabilirler.

21 Temmuz 2023 14:45
BlogSeyahat Rehberi

Mardin'de Kebap Nerede Yenir?

Mardin yemekleri herkesin tatması gereken yemeklerdir. Özellikle et kullanılarak hazırlanan ve çeşitli baharatlar ile tatlandırılan bu yemekler Mardin'i ziyaret eden herkesin mutlaka tatması gereken yemekler arasında bulunur.

21 Temmuz 2023 14:40
BlogSeyahat Rehberi

İzmir Konak'ta Boyoz Nerede Yenir?

İzmir'de ne yenir sorusuna cevap olarak boyoz Kumru gibi lezzetler söylenebilir. Ayrıca İzmir gezisi sırasında lokma ve bomba gibi tatlıların da tadına bakılabilir. İzmir gezisi sırasında özellikle boyozun tadına bakmak isteyen kişiler boyozu yiyebileceklerin mekanları araştırırlar.

21 Temmuz 2023 14:36
BlogSeyahat Rehberi

Terkos Gölü Nerede, Nasıl Gidilir?

Terkos Gölü nerede sorusunun cevabı İstanbul'dur. Terkos Gölü İstanbul'da çok fazla kişinin keşfettiği bir mekan değildir. Eşsiz manzarası ve doğal güzelliği ile dikkat çeken bu mekan başta İstanbullular olmak üzere turistler tarafından da ziyaret edilmesi gereken mekanlar arasında gösterilir. Terkos Gölü Çatalca ile Arnavutköy arasında yer alır.

17 Temmuz 2023 11:37
BlogSeyahat Rehberi

Kos Adası’nda Nerelere Gidilir?

Kos Adası görülecek yerler bakımından oldukça zengin olan bir adadır. Kos Adası Yunanistan'ın 12 adalarına bağlı olan bir adadır. 45 kilometre uzunluğa sahip olan bu Ada Bodrum'un tam karşısında yer almaktadır. Kos Adası uzun yıllar boyunca Osmanlı Devleti'nin hakimiyeti altında kaldığı için Ada üzerinde pek çok Türk vatandaşı da yaşamaktadır.

17 Temmuz 2023 11:24
BlogSeyahat Rehberi

Gökova'da Nereye Gidilir?

Gökova'da gidilecek yerler oldukça çeşitlidir. Ege Bölgesi'nin incisi olan Muğla'da yer alan Gökova muhteşem manzarası ile dikkat çekmektedir. Gökova ziyaret edilerek etkileyici doğa manzarasının tadını çıkarabilmek ve çeşitli etkinliklere katılabilmek mümkündür. Gökova Datça Yarımadası'nda yer alan ve uçak otobüs gibi araçlarla ziyaret edilebilecek bir mekandır. Özellikle yaz tatilinde ziyaret edilebilecek bu mekan sayesinde hem denizin tadını çıkarabilmek hem de eşsiz doğa fotoğrafları çekebil

17 Temmuz 2023 11:18
BlogSeyahat Rehberi

Batum'da Yapılacak Aktiviteler

Batum’da yapılacak aktiviteler öğrenilerek Batum ziyareti sırasında daha keyifli şekilde vakit geçirebilmek mümkündür. Batum Gürcistan'da yer alan bir bölgedir. Bir liman şehri olması ile dikkat çeken Batum aynı zamanda Gürcistan'ın en büyük şehirleri arasında yer alır. Her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilen Batum'da pek çok aktivitenin yapılabilmesi ve birçok mekanın gezilebilmesi mümkündür.

17 Temmuz 2023 11:12