Seyahat Rehberi

Akyaka'da Gidilecek Oteller

14 Ağustos 2023
İçerikler [göster]

Akyaka'da Gidilecek Oteller

Akyaka otelleri ile denizin ve güneşin tadını çıkarmak için en güzel mekanlardan birinde konaklayabilirsiniz. Denize sıfır oteller her şey dahil pansiyonlar ve butik oteller ile Akyaka tatilinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Otel ve pansiyonlarda sunulan hizmetlerden yararlanarak tatilde hem konforun hem de eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Akyaka Yali Capkini

Akyaka otelleri her şey dahil hizmetleri ile tatil sırasında yemek temizlik gibi hizmetleri düşünmenize gerek kalmadan tatilin keyfinizi çıkarmanız için hizmet vermektedir. Akyaka Yali Capkini Akyaka gezisi planlayanların tercih edebileceği oteller arasında yer alır. Otel sahip olduğu özellikleri ve vermiş olduğu hizmetler sayesinde hem müşterilerinden tam not almayı başarmış hem de Akyaka’da bulunan en iyi oteller arasında adını yazdırmayı başarmıştır.

Otel ziyaret eden kişiler standart oda suit oda veya şömineli odası seçeneklerinden birini seçerek otelin tadını çıkarmaya başlayabilirler. Standart odalar iki kişiliktir ve içerisinde banyo saç kurutma makinesi terlik banyo malzemeleri televizyon internet gibi pek çok hizmet odayı tercih edenlere sunulmaktadır. Ayrıca odalar etkileyici şehir manzarası ile de Akyaka’yı ziyaret edenleri kendine hayran bırakacaktır. Suit oda standart odada bulunan hizmetlere ek olarak kablolu yayın kanalları minibarı gibi ekstra hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Şömineli oda ise özellikle romantik bir tatil geçirmek isteyen kişilerin tercihi olacak odadır. Odada bulunan şömine özellikle balayındaki çiftler için romantik anlar yaşaması için oda içerisinde yerleştirilmiştir. Akyaka Yali Capkini otelin ziyaret ederek hem otel tarafından sunulan hizmetlerden faydalanabilir hem de etkileyici Akyaka manzarası eşliğinde tatil yapabilirsiniz.

Summer Otel

Akyaka butik otel arasında olan kişiler Summer oteli tercih edebilirler. Summer otel hem şehir merkezine hem de deniz manzarasına yakın bir konumda bulunduğu için Akyaka’yı ziyaret eden kişilerin konaklamak için tercih edebilecekleri otellerden birisidir. Butik otel olarak hizmet veren Summer otel çift kişilik 10 adet odası ve 2 adet suiti ile hizmet vermektedir. Otel içerisinde havuz ve çocuk havuzu seçenekleri yer almaktadır. Kumlu ve çakıl taşlı plajları ile dikkat çeken otel plajlara 300 metre uzaklıkta bulunur. Kahvaltı servisi kliması kablosuz interneti açık otoparkı ve 24 saat hizmet veren oda servisi ile Summer otel Akyaka’da otel arayan kişilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir. Otelde yer alan odalarda televizyon merkezi ısıtma klima küvet internet balkon ve saç kurutma makinesi gibi pek çok ürün müşterilerin kullanımına sunulmuştur. Hem denize yakın olması hem de şehir merkezinde bulunması nedeniyle Summer oteli tercih ederek günün ilk ışıkları ile birlikte kendinizi denize atabilirsiniz.

Otel Azmakhan Deluxe

Otel Azmakhan Deluxe Akyaka’da bulunan ve her şey dahil olarak hizmet veren otellerden birisidir. Otel hem halk plajına yakın bir konumda bulunun ise hem de otel içerisinde sağlamış olduğu hizmetler ile Akyaka’da tatil yapacak kişilerin favori mekanlarından birisi olacaktır. Otel içerisinde Türk hamamı ve saunaya ek olarak terapistler tarafından sunulan masajlar ile Akyaka tatilinde rahatlığın ve konforun tadını çıkarabilirsiniz. Akyaka her şey dahil oteller araması ile karşınıza çıkacak Otel Azmakhan Deluxe Otel jakuzisinden emanet kasalarına kablosuz internetinden çamaşırhane hizmetine kadar pek çok hizmeti ile Akyaka tatilin sırasında seçilebilecek oteller arasında kendine yer edinmiştir.

Merve Han Residence

Merve Han Residence açık havuzu ve salınası ile müşterilerine hizmet vermektedir. Otelde konaklayacak olan müşterilere kablosuz internetten piknik yapabilecekleri özel piknik alanına kadar pek çok hizmet sunulmuştur. Oteli tercih eden kişiler birçok plaja yakın konumda bulunan bu Otel sayesinde kısa süre içerisinde denize ulaşabilme şansını elde ederler. Otel içerisinde Kuru temizleme hizmeti çamaşır yıkama hizmeti ve ücretsiz otopark hizmeti sunulmaktadır. Merve Han Residence Otel misafirlerine 2 öğün yemek hizmeti sunmaktadır. Ayrıca sabahları alakart kahvaltı servisi ile müşteriler kahvaltının tadını çıkarmaktadır. Otel içerisinde 30 adet oda yer alır ve bu odalar balkonlu ya da verandalı olarak tasarlanmıştır. Bütün odalarda klima televizyon  yer alır. Ayrıca otelde çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için çocuk havuzu ve güneşlenme terası da bulunur. Akyaka otelleri denize sıfır arayışında olan kişiler Merve Han Residence tercihi ile tatilini hem daha keyifli hem de daha konforlu hale getirebilirler.

Mevsim Otel

Akyaka pansiyon arayışında olan kişiler mevsim oteli tercih edebilirler. Mevsim Otel 13 odalı bir işletmedir. Hem bahçe hem de şehir manzarası ile dikkat çeken mevsim oteli ziyaret ederek keyifli ve konforlu bir Akyaka tatili için ilk adımı atabilirsiniz. Otelde yer alan tüm odalarda klima ve ücretsiz internet bulunmaktadır. Ayrıca müşterilere yemek servisi ve ücretsiz uydu kanalları ile keyifli vakit geçirebilmeleri için her türlü imkan tanınmıştır. Mevsim Otel plajlara yakın olduğu için de keyifli vakit geçirmek ve denizin tadını çıkarmak isteyen kişilerin tercihi olabilecek oteller arasında yer alır.

Elif Hanım Hotel&Spa

Elif hanım Hotel&Spa Akyaka’nın eşsiz manzarasına şahitlik edebileceğiniz bir oteldir. Bir şehir merkezine 2 kilometrelik mesafede yer alan bu Otel sunmuş olduğu hizmetleri sayesinde Akyaka’yı ziyaret eden kişilerin konaklamak için tercih edebilecekleri en iyi noktalardan biridir. Elif hanım Hotel&Spa içerisinde açık havuzu hamamı spor salonu ve saunası ile müşterilerinin memnuniyetini sağlayabilmek için her türlü hizmete sunmaktadır. Ayrıca otele ait otoparkı sayesinde park yeri derdinden de kurtulabilmek mümkündür.

Baga Hotel

En iyi Akyaka otelleri listesinde Baga Hotel olmazsa olmazdır. Orman manzarası içerisinde konumlandırılmış olan bu Otel sayesinde güne kuş cıvıltıları ile uyanabilmek mümkündür. Ayrıca Otel sunmuş oluruz hep mi kahvaltısı denize yakın konumda olması ve her gün taze olarak sunulan deniz ürünleri sayesinde Akyaka’nın tadını çıkarabilmek için tercih edilebilecek en iyi otellerden birisidir. Otel orman içerisinde olduğundan hem oldukça sakin hem de şehrin gürültüsünden uzaktadır. Denize sıfır konumda bulunan bu otelde bir yanda ormanın manzarası diğer yanda denizin manzarası sizi kendine aşık etmeyi başaracaktır.

Kategoriler : Seyahat Rehberi