Seyahat Rehberi

Ankara'da Ailece Gidilecek Oteller

16 Ağustos 2023
İçerikler [göster]

Ankara'da Ailece Gidilecek Oteller

Ankara aile pansiyonları ile Ankara gezisi sırasında aileniz ile keyifli ve konforlu şekilde konaklayabileceğiniz mekanları bulabilirsiniz. Ankara’da çeşitli nedenlerle konaklama ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu durumda şehirde yer alan ve bütçenize uygun olan otelleri bularak hem ailenizle konaklayabilme şansını elde edebilir hem de güvenli konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Hotel Abro Necatibey 

Hotel Abro Necatibey Ankara aile otelleri sıralamasının ilk sırasında yer alabilir. Otel etkileyici tasarımı ve ilginç mimarisi ile dikkat çekmektedir. Bu oteli ziyaret ederek Ankara manzarasını en güzel yerden izleyebilme şansına sahip olursunuz. Otel içerisinde yer alan açık büfe kahvaltıdan Ocak başında keyif yapabileceğiniz kebap çeşitlerine kadar pek çok yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. Ankara’nın merkezinde yer alan bu Otel bakanlıklardan konser salonlarına sinema ve tiyatrolardan tarihi mekanına ne kadar pek çok noktaya yakın bir konumda bulunmaktadır. Otel içerisinde klima televizyon mini bar asansör oda servisi ve konferans salonu bulunmaktadır. Otele tercih ederek aileniz ile birlikte keyifli ve konforlu şekilde konaklayabilmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Divan Cukurhan

Ankara otel arayışında olanlar Divan Cukurhan oteli tercih edebilirler. Otel 19 odası ve otantik görüntüsü ile dikkat çekmektedir. Ahşap detayları modern tarz ile yorumlayarak tasarlanan bu Otel Ankara’da konaklamak isteyen kişilerin tercih edebileceği en konforlu otellerden birisidir. Otelde yer alan tüm odalar müşterilerinin memnuniyetini sağlayabilmek üzere tasarlanmıştır. Tüm odalarda kablosuz internet başta olmak üzere pek çok hizmet müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarabilmek amacıyla kullanıma sunulmuştur. Otel içerisinde eşsiz lezzetlerin tadı çıkarılabilir Otel içerisinde yer alan kütüphane ve bar gibi alanlarda keyifli şekilde vakit geçirebilirsiniz. Otelde 24 saat oda servisi döviz bürosu açık otopark sağlık odası konferans salonu ve kuru temizleme hizmeti gibi pek çok hizmet müşterileri sunulmuştur. 

Özdemir Palas Hotels

Özdemir palas Hotels Ankara’da kalınacak ucuz yerler listesinde yer almaktadır. Bu otele ziyaret ederek hem ailenizi ile keyifli şekilde konaklamanın tadını çıkarabilir hem de konaklama ücreti için çok yüksek bütçeler ayırmak zorunda kalmayabilirsiniz. Ankara’nın merkezinde yer alan bu Özdemir palas Hotels Havalimanı ve bakanlıklar gibi pek çok önemli noktaya yakın konumda bulunmaktadır. Otel ziyaret eden kişiler 55 odadan kendine en uygun odayı seçerek keyifli bir konaklama için ilk adımı atabilirler. Tüm odalarda televizyon uydu minibar ücretsiz internet klima gibi müşteri memnuniyetini sağlayabilecek hizmetler sunulmaktadır. 

Ankara Hilton

Ankara Hilton Ankara’da aile ile konaklayabilmek için tercih edilebilecek en iyi noktalardan birisidir. Otel içerisinde misafirlere sunulan en önemli hizmetler sağlık kulübü kapalı havuz ve spadır. Otelde konaklayan kişilerde sağlık kulübü tarafından sunulan bakım ve sağlık hizmetlerinden faydalanabilir. Ayrıca kapalı havuzda aileniz ile keyifli şekilde yüzebilmenin tadını çıkarabilirsiniz. Otelde bulunan spa küvetlerini tercih ederek hem masaj yaptırma hem de vücudunuzun rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Otel tarafından sunulan kablosuz internet, var ve 24 saat hizmet veren restoranı ile Ankara gezinizi konforlu hale getirebilirsiniz.

Yavuz Hotel

Yavuz Hotel Ankara’da ailenizle konaklayabileceğiniz ve uygun fiyatlı mekanlardan birisidir. Otelde yer alan tüm odalarda yerden ısıtma bulunurken aynı zamanda kablolu yayınları takip edebilmek için televizyonlarda yer alır. Otelde her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti ve restoranlarında akşam yemeği öğle yemeği gibi öğünlerin servisi yapılmaktadır. Yavuz Hotel Ankara şehir merkezinde yer alır ve popüler pek çok noktaya yürüme mesafesindedir. Otelde müşterilere sunulan hizmetler arasında ücretsiz internet ve hediyelik eşyalar alınabilecek dükkanlarda bulunur. 

Rota Bulvar Otel

Rota Bulvar Otel Ankara şehir merkezinde yer almaktadır ve şehrin önemli noktalarına oldukça yakın bir konumda bulunmaktadır. Otel içerisinde müşterilerin keyifli şekilde vakit geçirebilmesi için restoranlar ve güler yüzlü personeller ile Ankara gezisinin en keyifli noktalarından birisi bu Otel olacaktır. Otel içerisinde standart odalar ve Deluxe odalar yer alır. Tüm odalarda mini bar internet salon TV ve saç kurutması gibi hizmetler sunulmaktadır. Ayrıca Otel içerisinde asansör bar ve restoranda bulunur. Otele ziyaret ederek hem aileniz ile keyifli şekilde vakit geçirebilmenin tadını çıkarabilir hem de Otel tarafından size sunulan hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Anadolu Hotels Esenboga Thermal

Anadolu Hotels Esenboga Thermal Ankara’da Otel arayan kişilerin tercih edebilecekleri en iyi otellerden birisidir. Özellikle Ankara aile havuzlu oteller arayışında olan kişiler bu otele seçerek otelde bulunan kapalı havuzun tadını çıkarabilirler. Otelde kapalı havuza ek olarak su parkı ve spor salonu gibi pek çok hizmette sunulmaktadır. Otelde müşterilerin her türlü cilt bakımını yapabilmeleri için masaj ve sıpa hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca vücut bakımı ve cilt bakımı gibi hizmetler de müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için Otel içerisinde sunulan hizmetlerdendir. Anadolu Hotels Esenboga Thermal ziyaret ederek otelde bulunan restoranlar içerisinde 24 saat yemek yeme e imkanı elde edilebilir. Ayrıca Otel içerisinde var kuru temizleme çamaşır yıkama ve ücretsiz gazete servisi gibi pek çok hizmet de müşterilere sunulur.

Kategoriler : Seyahat Rehberi