Seyahat Rehberi

Bodrum'da Köpek Kabul Eden Oteller

10 Temmuz 2023
İçerikler [göster]

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’da tatil yaparken evcil hayvanınızı da yanınızda götürmek istiyorsanız, aşağıdaki oteller listesine göz atmanız gerekmektedir. 

Antik çağdaki adı “Halikarnassos” olan Bodrum’a daha sonraları “Petrium” ismi verilmiştir. Petrium ismi zamanla Bodrum’a dönüşmüştür. Yunan ve Anadolu uygarlıklarına ev sahipliği yapan bu nadide Muğla ilçesinin yedi bin yıllık bir geçmişi olduğu düşünülmektedir. 

Ege ve Akdeniz İklimleri’nin özelliklerini taşıyan Bodrum’a ulaşım Milas – Bodrum Havalimanı üzerinden de sağlanmaktadır. Muğla merkezine 111 kilometre uzaklıktaki Bodrum’da hem tarihi hem de doğal güzellikleri keşfetmek için araştırma yaparken, Bodrum’da köpek kabul eden otelleri de araştırmak gerekmektedir.

Bella Sombra Hotel

Türkbükü Plajı’na 11 dakika mesafede konumlanan Bella Sombra Hotel’in açık havuzu misafirlerinin hizmetine açık. Yoga ile ilgilenen konukları için özel olanaklar sunan hotelde oda başına bir evcil hayvan (kedi, köpek, kuş) kabul edilmektedir. Evcil dostlar için ek ücret talep etmeyen Bella Sombra Hotel’in hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. 

Adres: Bağarası Caddesi, No: 24, Göltürkbükü, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 377 61 00

Butikhan Hotel

Odalarında kablosuz internet hizmetinden yararlanabileceğiniz Butikhan Hotel’de evcil dostunuz için depozito veya ücret talep edilmemektedir. Gündoğan Plajı’na ve Küçükbük Plajı’na kısa sürüş mesafesinde konumlanan hotelin açık havuzu misafirlerine açıktır. 44 odası, çamaşırhanesi ve günlük kat hizmetleri ön plana çıkan Butikhan Hotel’in hayvan politikasını öğrenmek için aşağıdaki bilgilerden yararlanabilirsiniz. 

Adres: Şehit Uğur Öztop Caddesi, Emek Sokak, No: 33, Gündoğan, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 387 87 67

Costa Bodrum City

Bodrum Barlar Sokağı ve Bodrum plajlarına yakınlığı ile dikkat çeken Costa Bodrum City ortamının sıcaklığı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Açık havuzu, oyun alanı, açık büfe kahvaltı, ücretsiz internet hizmetleri de bulunan Costa Bodrum City’de ütü, çamaşırhane ve kuru temizleme ücrete tabiidir. Evcil dostlar için herhangi bir ücret talep edilmeyen hotelde kuşlar da misafir olarak kabul görmektedir. 

Adres: Kumbahçe Mahallesi, No: 26, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 313 56 35

Galen Hotel Beach

Tüm boylarda köpek ve kediye kapılarını açan Galen Hotel Beach’in Mavi Bayrak Ödüllü sahil kıyısında denize nazır bir tatil geçirmek mümkündür. 12 yaş altı çocuk kabul edilmeyen hotelde hayvan dostlarımız tesisin özel plajından ve restoran bölümünden de yararlanabilmektedir. Kendi discosu ve barı da olan Galen Hotel Beach’de evcil hayvanlar için ek ücret talep edilmemektedir. 

Adres: Bağarası Mahallesi, 96. Sokak, No: 139, Göltürkbükü, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 377 58 68

Hotel Gümüşlük

Gümüşlük Sahili’ne 30 metre ötede konumlanan Hotel Gümüşlük, Bodrum’un birçok önemli noktasına yakın mesafededir. Evcil dostlar için ücret talep edilmeyen hotelde ek ücret karşılığında meditasyon ve yoga derslerine katılmak mümkündür. Hotel Gümüşlük’ün odalarında bulunan veranda veya balkonunda dinlenirken evcil hayvanınızın yanınızda olmasının huzurunu yaşayabilirsiniz. 

Adres: Yalı Mevkii Kilimci Sokak, No: 28, Gümüşlük, Bodrum, Muğla

Telefon: 0544 645 26 61

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum

Ek ücret karşılığında kedi veya köpeğiniz ile konaklayabileceğiniz Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un özel plajı ve iki açık havuzu mükemmel bir tatil geçirmek için idealdir. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un evcil hayvan prosedürlerine uygun olan, en çok iki küçük ırk evcil dostla, Bodrum’un önemli yerlerine yakın mesafede tatil yapmak için hotel ile iletişime geçebilirsiniz. 

Adres: Kızılağaç Mahallesi, Hacıgiden Caddesi, No: 33/1, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 03 03

Ramada Resort By Wyndham Bodrum

Bodrum merkezine 4 kilometre, Bodrum sahile ise 10 dakika yürüme mesafesinde bulunan Ramada Resort By Wyndham Bodrum’a küçük boy köpekler ve kediler kabul edilmektedir. Spa, sauna, masaj odası, buhar odası, masa tenisi ve oda servisi de bulunan Ramada Resort By Wyndham Bodrum’un odalarında ücretsiz internet hizmeti de kullanılabilmektedir. 

Adres: Kavaklı Sarnıç Caddesi, 1531 Sokak, No: 4, Bitez, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 319 45 45

L'onda Oda Bodrum

Bodrum’un merkezinde tatil yapmak ve evcil dostlarınızla vakit geçirmek için L'onda Oda Bodrum ideal bir seçenektir. Bodrum’un en çok tercih edilen eğlence ve tarihi mekanlarına yürüme mesafesinde olan L'onda Oda Bodrum’da tüm boylarda köpek ve kedi ek ücret talep edilmeden konuk edilmektedir. L'onda Oda Bodrum’un odalarında en fazla üç evcil dosta izin verilmektedir. 

Adres: Neyzen Tevfik Caddesi, Menekşe Çıkmazı Sokak, No: 22, Bodrum, Muğla

Telefon: 0555 048 33 96

Kategoriler : Seyahat Rehberi