Seyahat Rehberi

Bozcaada'da Köpek Kabul Eden Oteller

17 Temmuz 2023
İçerikler [göster]

Eski adı Tenedos olan Bozcaada yaz aylarında büyük bir turist akınına uğramaktadır. Köpeği ile seyahat etmek isteyenlerin de konaklayabileceği otelleri bulunan Bozcaada, Türkiye’nin üçüncü büyük adasıdır. Bozcaada anakaraya 6 kilometre uzaktadır. Yaz turizmi, bağcılık ve rüzgar santralleri ile bilinmektedir.

Bağbadem Holiday Farm

Hiçbir boyut kısıtlaması olmadan Bağbadem Holiday Farm’da köpeğiniz veya kediniz ile konaklamanız mümkündür. Bağ ve bademlik için konumlanan çiftlik evi Mitos Plajı’na 4,3 kilometre ve Akvaryum Koyu’na 8,4 kilometre uzaklıktadır. Ayazma Plajı’na 38, Habbele Plajı’na 41, Bozcaada Müzesi’ne 44 ve Meryem Ana Kilisesi’ne 44 dakikalık yürümes mesafesindeki Bağbadem Holiday Farm’de oda ve kahvaltı dahil konaklamak için iletişime geçebilirsiniz. 

Adres: Bağbadem Holiday Farm, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0286 697 81 69

Bağban Bozcaada

Bozcaada Feribot İskelesi’nden 3 kilometre uzakta konumlanan Bağban Bozcaada saldırgan olmayan tüm cinslerden köpek kabul etmektedir. Evcil dostunuzu odanızda da bırakabileceğiniz gibi tesisin özel plajına da götürmeniz mümkündür. Ev yapımı reçel ve bahçeden toplanan sebzelerle yapılan yemekler vaat eden otel, Bozcaada merkeze ise 2 kilometre uzaklıktadır. Habbele Plajı, Ayazma Plajı ve Beylik Koyu ise Bağban Bozcaada’ya sadece birkaç kilometre mesafededir. 

Adres: Alaybey Mahallesi, Küme Evler, No: 16, Bozcaada, Çanakkale

Telefon:0286 697 02 43

Gümüş Otel

Bozcaada merkezinde yer alması nedeniyle birçok tarihi mekana yürüme mesafesinde olan Gümüş Otel’in genelinde internet hizmeti ücretsiz sunulmaktadır. Evcil dostlar için herhangi bir depozito veya ek ücret talep etmeyen Gümüş Otel’de çamaşırhanede bulunmaktadır. Oda ve kahvaltı hizmetlerinin yanı sıra otelin restoranında Türk Mutfağı’ndan lezzetlerden tatmak da mümkündür. Çanakkale’ye 83 dakika sürüş mesafesindeki otelde konaklamak için iletişime geçebilirsiniz. 

Adres: Gümüş Otel, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0286 697 82 52

Hanımeli Otel

Deniz kıyısına 30 kilometre uzakta bulunan Hanımeli Otel, evcil dostlar için herhangi bir ek ücret talep etmemektedir. Hanımeli Otel, tesisi içerisinde hayvan sahiplerine özel tahsis edilen odalarda konaklama imkanı sunmaktadır. Çamaşırhane ve ütü hizmeti de sunan otelde bisiklet kiralamak veya balıkçılık yapmak da mümkündür. Hanımeli Otel’in bahçesinden ve genele yayılan ücretsiz internetten faydalanabilmek için oteller iletişime geçmeniz yeterlidir. 

Adres: Hanımeli Otel, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0535 630 70 80

Harmani Tatil Çiftliği

Sessiz bir ortamda, hayvan dostunuz ile kafa dinleyebileceğiniz bir ortam sunan Harmani Tatil Çiftliği, Bozcaada’nın en yüksek tepesi olan Göztepe’de konumlanmıştır. Bozcaada’nın dillere destan olan günbatımının tadını çıkarmak için ideal bir ortam sunmaktadır. Tüm boyutlardaki köpeklerin kabul edildiği çiftlikte ücret karşılığında bisiklet kiralanmaktadır. Hayvan dostlar için ek ücret veya depozito da talep etmeyen otelde internet hizmeti ise ücretsiz. 

Adres: Çayır Yolu Cumhuriyet Mahallesi, Göztepe Mevkii, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0286 690 00 35

Aya Yorgi Evleri

Sadece Aya Yorgi Evleri misafirlerine özel bir plaj alanı ve yüzme havuzu bulunan otel; zeytin ve meyve ağaçlarıyla çevrili olmasının yanı sıra Bozcaada’nın önemli yerlerine yürüme mesafesindedir. Düğün organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Aya Yorgi Evleri’nde açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. A la carte restoran da konukların hizmetindedir. Oda başına boyut aranmaksızın bir evcil dost kabul eden otelde kuş da misafir edilmektedir. 

Adres: Alaybey Mahallesi, Kovanlık Mevkii, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0545 775 57 17

Kalidna Bozcaada

Belli odalarında evcil dostları konuk eden Kalidna Bozcaada merkezde konumlanmış durumdadır. Plajlara giden minibüsler Kalidna Bozcaada’nın tam önünden geçmektedir. Evcil dostların restoran bölümünde de hoş karşılandığı otelde oda ve kahvaltı sunulmaktadır.  Oda başına bir evcil hayvan kabul edilirken, her boyda köpek ile konaklamak mümkündür. Evcil dostlar için herhangi bir depozito veya ek ücret talep edilmemektedir. 

Adres: Kalidna Bozcaada, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0532 221 26 59

Kamelya Butik Otel

Ayazma Yolu üzerinde konumlanan Kamelya Butik Otel’de açık restoran ve kafeteryadan yararlanmak mümkündür. Günlük kat hizmetleri ve ücretsiz internet de bulunan Kamelya Butik Otel’de sadece küçük boy evcil dostlar kabul edilmektedir. Evcil hayvanınızı odanızda bırakmanıza da izin verilmektedir. Kamelya Butik Otel’in konaklama olanakları hakkında daha fazla bilgi almak için otel ile iletişime geçebilirsiniz. 

Adres: Ayazma Yolu, 1. Kilometre, Bozcaada, Çanakkale

Telefon: 0286 697 02 53 

Kategoriler : Seyahat Rehberi