Seyahat Rehberi

Marmaris’te Köpek Kabul Eden Oteller

07 Temmuz 2023
İçerikler [göster]

Marmaris’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfederken evcil hayvanınızı yanınızda taşımak istiyorsanız aşağıdaki hayvan dostu otelleri gözden geçirmeniz gerekmektedir. Bu oteller hem verdikleri hizmetler hem de evcil hayvan politikaları ile ön plana çıkmakta ve unutulmaz tatil olanakları sunmaktadır. 

Muğla’nın on üç ilçesinden biri olan Marmaris’in güneyinde Akdeniz bulunur. Batısında Datça Yarımadası ve Kerme Körfezi, doğusunda Balan Dağı, Karadağ ve Günlük Tepeleri ile çevrilidir. Marmaris’in kuzeyinde ise Ula vardır. Hava veya kara yolu ile ulaşabileceğiniz Marmaris, Dalaman Havalimanı’na bir saat uzaktadır. 

Akdeniz’in en güzel kıyı şeritlerinden birine sahip olan ilçede Akdeniz İklimi hakimdir. Kışları bol yağış alan Marmaris’e gitmek için en uygun zaman dilimi Mayıs - Eylül ayları arasıdır. Marmaris’te gezilecek birçok yer vardır. Özellikle antik kentler ve bu antik kentlerin çevresindeki doğal güzellikler keşfedilmeyi beklemektedir. 

Physkos, Amos, Bybassos, Kastabos, Syrna, Larymna, Thyssanos, Phoenix, Loryma, Kasara, Kedrai, Euthena ve Amnistos Antik Kentleri her yıl tarih meraklıları tarafından ziyaret edilir. Hafza Sultan Kervansarayı, Kısayalı Köprüsü ve İbrahim Ağa Camii Marmaris’in önemli tarihi yapılarındandır.

Golden Key Bördübet

Bördübet Koyu’nda konumlanan Golden Key Bördübet deniz ile dereyi birleştiren eşsiz bir noktada bulunmaktadır. Ev konforu sunmasının yanı sıra doğanın bir parçası haline geleceğiniz bir tatil geçirmek istiyorsanız Golden Key Bördübet’in evcil hayvan politikasını gözden geçirmelisiniz. Mavi ve yeşilden daha fazlasını sunan ve Marmaris’te köpek kabul eden otel arayanlar için Golden Key Bördübet eşsiz bir tatil fırsatı. 

Adres: Bördübet Mevkii, Marmaris, Muğla

Telefon: 0530 604 55 20

Selimiye Mavisi

Selimiye Köyü’nde konumlanan hayvan dostu Selimiye Mavisi hem dinlenebileceğiniz hem de evcil hayvanınızla vakit geçirebileceğiniz keyifli bir durak sunmaktadır. Kablosuz internet hizmeti olan Selimiye Mavisi’nde televizyondan uzak bir tatil geçirmek olasıdır. Siz ev yemekleri menüsünden tadarken ve otelin muhteşem manzarasını doyasıya yaşarken; evcil hayvanınız da sizinle birlikte olmanın tadını çıkarabilecek. 

Adres: Gemecit Mevkii Koy Sokağı, No: 1, Selimiye

Telefon: 0530 152 44 29

Two Stones Homes

Marmaris’in merkezinde konumlanan Two Stones Homes çeşitli plaj ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir. Dalaman Havalimanı’na 1.5 saat uzakta bulunan Two Stones Homes’un villa tipi odalarında dilediğiniz gibi dinlenirken evcil dostunuzun yanınızda olmasının huzurunu da yaşayacaksınız. Kablosuz internet ağı olan odalar sunan Two Stones Homes hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. 

Adres: Tepe Mahallesi 26 Sokak, No: 46, Marmaris, Muğla

Telefon: 0535 578 47 32

Duru Apart Hotel

Sadece evcil dostunuzu değil bebeğiniz ve çocuğunuzla rahatlıkla konaklayabileceğiniz bir ortam sunan Duru Apart Hotel’in çocuk havuzu, oyun parkı ve bebek bakım servisi bulunmaktadır. Çeşitli plajlara ve alışveriş alanlarına yakınlığı ile de dikkat çeken Duru Apart Hotel’de aile konaklamanın tadını çıkarırken, Dalaman Havalimanı’ndan 85 dakika uzakta olacaksınız. 

Adres: Armutalan Mahallesi, 258. Sokak, No: 9, Marmaris, Muğla

Telefon: 0252 417 00 45

Kahveci Alibey Hotel

Sadece evcil dostunuz ile çocuksuz bir tatil hayal ediyorsanız Kahveci Alibey Hotel’i araştırmanız gerekmektedir. Rehber köpek de kabul eden hotel aynı zamanda tekerlekli sandalye kullanımına da uygun. Özel plaj alanına sahip olan Kahveci Alibey Hotel’in odalarında sigara içilmesine izin verilmemektedir. Hotelin ücretli sunduğu bisiklet, at binme, balıkçılık, tüpsüz dalış ve tekne turlarından yararlanmanız da mümkündür. 

Adres: Siteler Mahallesi, 207. Sokak, No: 146, Marmaris, Muğla

Telefon: 0252 417 78 66

Uysal Motel Beach

13 odası bulunan Uysal Motel Beach, Marmaris’te köpek kabul eden oteller listelerinin favorilerindendir. Özel plaj alanına sahip olan motel, temiz bir deniz ve orman manzarası vaat etmektedir. Ücretli restoran, bar ve çamaşırhane hizmetleri de sunan Uysal Motel Beach’te hayvan dostlarımız da ücretli olarak kabul edilmektedir. Aile ortamında konaklamak için ideal bir seçenektir. 

Adres: Armutalan Mahallesi, 100 Sokak, No: 1, Marmaris, Muğla

Telefon: 0532 696 76 30

Martı Resort Marmaris

Ek ücret karşılığında Martı Resort Marmaris’te orta ve küçük boy köpek veya kedi ile konaklamak mümkündür. Restoran bölümüne evcil dostlar kabul edilmiyor fakat konuk olunan odada yalnız kalması uygundur. Açık büfe, spor salonu, oyun alanı, çocuk oyun odası ve sauna hizmetleri de sunulan otelde masaj ve su sporları ücret karşılığında verilmektedir. 

Adres: İçmeler, Marmaris, Muğla

Telefon: 0252 455 34 40

Kategoriler : Seyahat Rehberi