Seyahat Rehberi

Mersin'de Şırdan Nerede Yenir?

21 Temmuz 2023
İçerikler [göster]

Mersin en iyi şırdancı bulunabilecek illerden birisidir. Hem Mersin halkı hem de Mersin'i ziyaret eden kişiler şehirde hangi lezzetlerin tadına bakabileceğini merak ederler. Mersin gezisi sırasında şırdan yemek isteyen kişiler şehirde bulunan pek çok lezzetli restoranda şırdanın tadına bakabilirler. Şırdan restoranı seçilirken temiz bir mekan olmasına ve lezzetlerini Güzel olmasına dikkat edilmesi gerekir.

Şırdancı Kardeşler

Mersin şırdan fiyatları ziyaret edilecek restorana bağlı olarak değişebilir. Şehirde şırdan yemek isteyen kişiler gitmek istedikleri restoran hakkında önceden bilgi sahibi olarak az çok fiyatlarını da öğrenme şansı elde edebilirler. Mersin'de yer alan şırdancı kardeşler restoranı Mersin gezisi sırasında uğranabilecek şırdan restoranları arasında yer alır. Şehri ziyaret edenler burada şırdan yiyerek en güzel şırdanlardan birinin tadına bakmış olurlar. Şırdanın lezzetine ek olarak ustanın profesyonelliği ve çalışanların Güler yüzü de bu restoranı daha fazla kişinin ziyaret etmesini sağlamaktadır. Mersin gezisi sırasında şırdancı kardeşler ziyaret edilerek başta şırdan olmak üzere pek çok etkileyici lezzetin tadına bakabilmek mümkündür.

Şırdancı Ahmet

Mersin en iyi şırdancı şeklinde arama yapılması durumunda şehirde bulunan pek çok şırdan restoranına rastlayabilmek mümkündür. Şırdancı Ahmet de Mersin'de yer alan ve şehrin en iyi şırdancıları arasında gösterilen bir mekandır. Mekan şirin yapısı ve etkileyici lezzetleri ile dikkat çekmektedir. Şırdancı Ahmet restoranı ziyaret edilerek başta şırdan olmak üzere kokoreç midye gibi pek çok lezzetli tadabilir. Şırdancı Ahmet'i ziyaret eden kişiler şehirdeki en güzel şırdanlardan birinin tadına bakmış olurlar.

Çorbacı Rafet Usta

Çorbacı Rafet usta Mersin'in Yenişehir ilçesinde yer alan bir restoranın adıdır. Restoranın adı çorbacı Rafet usta olsa da içerisinde çorbalara ek olarak pek çok etkileyici lezzetin tadına bakabilmek mümkündür. Özellikle ustaların hazırladığı etkileyici şırdan ve mumbar şehri ziyaret edenlerin mutlaka tadına bakması gereken lezzetlerdir. Çorbacı Rafet usta ziyaret eden kişiler ayrıca beyin söğüş ve Mersin'e özgü pek çok lezzetinde tadına bakabilirler. Mersin'deki en lezzetli şırdanlardan birini hazırlayan çorbacı Rafet usta ile hayatınızdaki en güzel şırdanlardan birini yemiş olursunuz.

Şırdancı Hamit

Mersin gezisi sırasında şırdan yemek isteyen kişiler Şırdancı Hamit'i de tercih edebilirler. Şırdancı Hamit Mersin'de 10 yılı aşkın süredir hizmet veren bir restorandır. Restoranda başta şırdan olmak üzere pek çok lezzetin tadına bakabilmek mümkündür. Şırdancı Hamit'te servis edilen tüm yiyecekler günlük olarak hazırlandığı için şehirdeki en taze yiyeceklerin burada tadına bakılabilir. Başta şırdan olmak üzere pek çok Sokak lezzetleri de Şırdancı Hamit'te yenilebilir. Şırdancı Hamit şırdan kokoreç mumbar söğüş eve pek çok köfte çeşidine de ev sahipliği yapmaktadır. Bu restoranda midyelerin ve pek çok çorba çeşidinin de tadına bakabilmek mümkündür. Mersin gezisi sırasında eşsiz şırdanın tadına bakmak ve keyifli şekilde vakit geçirmek isteyen kişiler mutlaka Şırdancı Hamit'i ziyaret etmelidirler.

Şırdancı Çetin

Şırdancı Çetin Çetin Uludağ tarafından işletilen bir mekandır. Çetin onu da aslen Adanalı olduğu için en iyi şırdanları hazırladığını iddia etmektedir. Şırdancı Çetin markası ile uzun yıllardır hizmet veren Çetin Uludağ kurmuş olduğu restoranda etkileyici lezzetleri müşterilerine sunmaktadır. Şırdancı Çetin adlı restoranda başta şırdan olmak üzere mum var 40 kat gerdan kelle söğüş kokoreç Adana kebap ciğer türleri ve midyenin tadına bakılabilir. Şırdancı Çetin restoranın da hazırlanan lezzetler özel sular ile hazırlanıp müşterilerin damak tadına uygun hale getirilmektedir. Mersin'i ziyaret eden kişiler şırdancı Çetin restoranı ziyaret ederek başta şırdan olmak üzere pek çok yöresel lezzetin tadına bakabilirler. Şırdancı Çetin restoranda verdiği hizmete ek olarak 7 gün 24 saatte paket servisi hizmeti vermektedir. Mersin'e gidip de şırdan yemek isteyen kişiler Şırdancı Çetin'i mutlaka ziyaret etmelidirler.

Şırdancı Memo

Mersin gezisi sırasında ziyaret edilebilecek bir diğer şırdancı ise Şırdancı Memo'dur. Şırdancı Memo Mersin'in Akdeniz ilçesinde yer almaktadır. Mersin'i ziyaret eden kişiler Şırdancı Memo'yu ziyaret ederek başta şırdan olmak üzere pek çok enfes lezzetin tadına bakabilirler. Şırdana ek olarak mumbar kelle paça kokoreç midye ve çeşitli çorbaların tadına bu mekanda bakılabilir.

Şırdanbey Şırdancı Celo

Mersin'in Akdeniz ilçesinde yer alan Şırdan Bey Şırdancı Celo'da Mersin gezisi sırasında ziyaret edilmesi gereken mekanlar arasında yer alır. Şırdancı Celo Mersin'de kızılabilecek en lezzetli şırdanlardan birisini hazırlamaktadır. Şırdana ek olarak midye mumbar gibi etkileyici lezzetler de bu mekanda tadılabilir. Mekan hem hijyenik olması hem de etkileyici lezzetler sunması ile Mersin'i ziyaret eden kişiler tarafından mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasında gösterilmektedir.

Şırdancı Siyo Baba

Mersin şırdan fiyatları ziyaret edilecek restorana göre farklılık gösterir. Şırdancı Siyo Baba Mersin'in Yenişehir ilçesinde yer alır. Etkileyici lezzetleri ile dikkat çeken bu restoranda şırdan başta olmak üzere mumbar ve midye gibi pek çok lezzetin tadına bakabilmek de mümkündür. Mersin'i ziyaret eden ve lezzetli yemek yemek isteyen kişilerin mutlaka bu restoranı ziyaret etmeleri önerilir. Bu restoranı ziyaret ederek başta şırdan olmak üzere pek çok lezzetli yemeğin tadına varabilmek mümkündür.

Kategoriler : Seyahat Rehberi